Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest ett experiment som ja... gick väl sådär bra. Läses bäst med kulsprutekäft.


Känslokalla svall

När blev kravlöst så kvävande krävande och avslappnat så stelt?
Hur man än gör så slutar allting fel
Vi letar exitskyltar i panik
fastbundna i \"ingenting\"

Man får skylla sig själv och hålla takten med trakten som tycker man borde glömt \"ingenting\" för längesen

Med andra ord

Det är svårast att tygla dessa icke-relationer där man har tyglarna lösa,
det säger sig självt!
För när man börjar fråga har man tagit steget över
Gått över gränsen
Vi är vänner med fördelar som inte ställs emot väggen med ihopbitna tänder.
Du får baktankarna på köpet när du vägrar blicka fram
Nu dränks vi i vågor av känslokalla svall





Fri vers av Skalet
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-07-08 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet