Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sen blev jag trött på mitt eget gnäll


Vädervisa *

 

Fuktigt dryper tallarnas toppar
över kalla små kroppar som traskar förbi
Ständigt tårar från himmelen droppar
där jag sitter vid bryggan och doppar min fot
Nere vid vattnet ligger molnen som segel
En spegel som i regel inte störs så av regn
Nej, väta och blöta ska man vänligt bemöta
Glöm bort all röta och tyst

Njut




Fri vers av sorgsen
Läst 662 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 21:11



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
Rythm\'n\'blöt, nästan som hip-hop?

Yo! pf pf pff, is this thing on?
bra flow, tänkte jag bara säga.
2007-08-19

  tingeling
läsvärd as hell. Riktigt skickligt skrivet.
2007-08-11

  frozen_yoghurt
Grym som alltid!
2007-07-15

  thyra
Trevligt med rimmen och visst gnäller vi om vädret, när det finns annat att njuta av. Fint!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen