Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är sant, jag kände så här när han lämnade mig och det är svårt när någon man älskar lämnar en.. det händer hela tiden.. men det är även svårt för den personen som lämnar den personen för han/hon kommer fortfarande att tycka om dig väldigt mycket


Mitt Hjärta Skriker...

Plötsligt faller jag ner i ett mörker, som sveper sig om mig och kväver mig långsamt .. jag kan inte andas luften är tung och allt är mörkt.. min själ har tappat all livslust bara för att du inte älskar mig mer.. i mörkret ber jag att du ska älska mig igen ´men innerst inne vet jag att du aldrig kommer att göra det mer .. att jag aldrig kommer att se dig igen.. att du aldrig kommer att säga dom orden jag vill höra..
jag vill att du ska älska mig igen för att jag älskar dig mer än över mitt liv..
som du en gång sa till mig men du ljög för mig och jag trodde på dig.. En del av mig ville att du skulle fortsätta ljuga för mig säga att du älskar mig men det gör du ju inte och det jag vill kan jag aldrig få.. mitt hjärta har fallit ner i ett mörker som omsveper det.. mina tårar rinner ner från mina kinder och jag skriker av smärtan du lämnade kvar .. mitt hjärta försöker sluta älska dig och det gör så ont att mina tårar rinner ner från mina kinder, det är mitt hjärta som skriker .. det försöker att sluta älska dig men det är svårt..
jag tror att jag aldrig kan sluta älska dig, det vet jag att jag aldrig kan för du var min första och det kommer jag aldrig glömma.. jag ligger i mörkret och försöker sova, jag försöker att glömma det.. dom orden du sa till mig .. dom knivar jag fick i mitt hjärta.. jag sluter mina ögon i mörkret och försöker att glömma men det går inte förren mitt hjärt a slutar att slå.. där jag ligger i mörkret hör jag mitt hjärta slå.. det slår så hårt att jag både hör och känner det .. de håller mig vaken så att jag inte kan sova och då rinner det tårar från mina kinder som håller mig vaken..
jag kan varken sova äta eller leva det ända jag tänker på är dig..


Jag kommer alltid att älska dig..




Övriga genrer av Kixy
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy