Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger ordspråk om vägen till en vän? Och hur stämmer det med verkligheten?


Vägen till en vän?

Vägen till en vän är aldrig lång
borde
betyda att
vänner finns
till för varandra
oavsett
antal mil

Vänner i vått och torrt
borde
inte enbart
anknyta
till regn
eller en simtur

Vänner och småsår ska man inte förakta
borde betyda
att vännen
kan behöva
sin vän
för att läka
såren
fortare.....

...... men det gör det inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-07-09 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP