Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en person som ofta ser i backspegeln och ibland frågar jag mig om jag verkligen gjort mitt bästa....


Kunde det gjorts bättre

Kunde jag ha
gjort det annorlunda
och lättat dina bördor
mer

Kunde jag ha
visat dig ännu mer av
min kärlek varje
dag

Kunde jag ha
hittat andra lösningar
om jag varit mindre
självisk

Kanske skulle
jag ha kunnat det
men jag hade inte
gråtit mindre

om jag haft
kvar vår säng
inte lämnat flygeln
eller saker till barnen

Kanske sorgen
varit ännu större
om jag inte hade sparat
din älsklingströja
dina skor
alla dina lappar

Brevet du skrev
från din
vandring i Helagsfjället
stenarna från
fjällbäcken till mig
är min största
rikedom

Du kunde
aldrig ha gjort
det bättre.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP