Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skördetid

Om man sår kranier
om man sår skelett
och massgravar
om man sår rasism
och fruktan
om man sår flykt,
fruktan och förtvivlan

Om man sår ångest
om man sår förtryck
och massmord
om man sår salt
i öppna sår
om man sår svält,
kyla och förtvivlan

Om man sår panik
om man sår terror
och arresteringar
om man sår diktatur
och tortyr
om man sår bomber,
minor och gevärskulor

så ska man
tvingas skörda
vad man sår




Fri vers av Tass
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-07-10 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass