Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu xxxii


semestertid


mitt armbandsur
håller tiden bra fastän det

ligger på bordet

  




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 727 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-10 15:43



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Ah! Verklig semester-feeling i denna haiku. Well done!
2007-07-11

    Sony
;) jag har lagt min där oxå!
2007-07-11

    Maria Malm
Tiden går sin gilla gång, även om det är semester..
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer