Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt version 0.01



grus i mitt slutna öga

du är...

den allvarsamma irritationen i mitt liv

det blekmedlet som fräter bort mitt svarta, mörka

den gnistrande, bländande glansen på knivens egg

den molande och bultande smärtan i mitt huvud

och den i mitt blödande, förhatliga hjärta

de värmande, brännande, långsamma andetagen

och det enda skälet till min hela existens

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 18:26



Bookmark and Share


  aol
så vacket 5stjärnor läs min dikt kär den önskar jag alla
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen