Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu nu nu - vips är tiden borta. \"Dagen idag är en märklig sak. Tänk evighet fram och evighet bak\" säger Alf H. Så sant.....


Det korta nuet

Varje nu
ett paradis
som vi just
försvann ur

får mig ibland
att tänka
- just denna stund
kommer aldrig mer
- så gick en dag
ifrån vår tid
och kommer
inte åter

Fånga tillfället
fånga det
carpe diem
låt inte
tillfället
gå dig ur
händerna
och nu är
det
borta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 19:05



Bookmark and Share


  rebecca d
ja...men samtidigt fångad, eller hur? just dikten fångar...och det är det som är så skönt, att man ändå kan det....
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP