När man gör sitt barn mycket mycket ledset

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man gör sitt barn mycket mycket ledset




När jag släckt din blick

 

När jag med mina ord
släckt din blick

och du med förtvivlans ögon
ser på mig

ångrar jag allt

vill ta tillbaka allt

resa tillbaka i tiden

Vad som helst!

Saknar så
det oskyldiga glittret du nyss
bjöd mig på

Jag känner då en ensam
tår
falla från min kind

så tyst

så stilla

i orkanens mitt




Fri vers av stronza
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 22:16



Bookmark and Share


  Markattan
Den här känns inuti och jag ser den goa lilla tjejens blick slockna för en stund... Det är svårt att vara där mitt i orkanens mitt.
2007-10-23

  Carlita
söta du!! vilken rar dikt.. att se barns glädje är underbart så förstår hur innerliga dina ord är över att under en kort stund ha sett hur denna glädje försvunnit.. mkt varmt o vackert förmedlat Melina
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar