Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna (lär henne leva)

vakna,
det finns en flicka som gråter i sitt hörn
hennes hjärta leder ingenstans
det har slutat kämpa, slutat cirkulera känslor
någon stal hennes sätt att le
och hon minns inte längre sekunderna
minuterna innanför din själ

vakna,
hennes yta talar inte om något för dig
det är bara glansen av den sol som bländat
det bor en magisk formel i henne
och bara du kan hitta dess mening
låt henne gråta ut mot ditt bröst
lämna henne aldrig

vakna,
imorgon är tiden förbi
hennes ögon ska berätta för dig
om hur kärlek formas
känslorna som cirkulerar
och blodet i hennes ben
de ska bära henne

vakna,
lär henne andas igen




Fri vers av Linda A
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-07-10 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A