Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagda ord talar mer än skratt

Jag hade drömt 
om ett lyckligt slut
på vårt förflutna

då prinsessan
skulle hitta sin groda
och pusskalaset
aldrig skulle sluta
i avsked

men det var i det liv
där salt smakade sött
och tid bara var ett tidsfördriv

så kom du igen


stilla stod du
och såg

borta var alla ögonblick
av småsten mot fönster
och månönskningar

varifrån kom din tystnad
och var slutade ditt leende?


med tårar som sällskap
saknar jag


och det sista som lämnar mig är din lukt



 

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 593 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-23 23:28



Bookmark and Share


  aol
det är så mycket som strålar ut från dessa rader
2007-08-10

  Micael Axelsson
Dikten efterlämnar så mycket tankar, att det blir svårt att skriva ned vad det är jag tänker och känner. Men jag kan inte, och vill inte lämna det o-kommenterat, för det skulle inte kännas rättvist mot mig, eller upphovsmakaren, då detta når fram och ut och det vill jag få sagt.
2007-08-02

  tingeling
underbar.. denna fångade mig direkt. vacker, gullig och sagolik. Bokmärker.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine