Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det övertydliga självet...


jag sitter här

ensam

skriver

fast jag inte känner att jag borde

det är ett accepterat avståndstagande vom borde tydas orden

jag känner mig feg

lat

idiotisk

... fri

Vem fan vill vara fri?!

Jag vill kedja mig vid en känsla

en tanke

en dröm

forcera, inte acceptera

försvinna härifrån

bort

bort

bort

långt härifrån

nej...

känner mig... klar

avgjord

betydelselöst gjuten in i mig själv

trött på... allt

mig själv... det jag gör

det jag aldrig tar mig för

ett totalt meningslöst liv

accepterad meningslöshet då...

jag känner mig själv ganska väl

idioten bakom spakarna

luftbubblan med tillhörande kropp

ett vandrande gurgel

fetlagt liten svartmålad, gråtande clown

med en kopierad attityd

fabricerad tillvaro

... bläääää....

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-07-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen