Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kuriosa: killen vann just Arvikafestivalens limericktävling
o får dra på sig spandexbyxorna inför en date
bakom scen med grabbarna i Scissors Sisters - lite glad :)
(har dock inget med texten nedan att göra)



Trans & balans - limerick


En ståndsman ifrån Österskär
två lösbröst i skjortvästen bär
Och bak i hans gump
finns en lingonbärspump
inför månadens veckobesvär




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 780 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-11 00:10



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Fattar inte sammanhanget - applåderar lila fullt!
Carl-Erik
2007-08-04

    bedragare
HAHAHA!
2007-07-27

    Rimsmeden
Det enda jag kan säga: genialt!
2007-07-11

    Maria Malm
Fyndigt och roligt!
2007-07-11

  ospray
Ha ha jisses va bra !
En applåd till dig !
2007-07-11

  aftermath
som du får till det!
guld att läsa
tack!
2007-07-11

  Pitbullpudelns kärna
Hehe... mitt-i-pricken-prickat igen!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP