Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar om så bara för två sekunder

Känslan av sommar kommer krypandes
Upp igenom mina fötter igen och
Jag försöker inte stoppa den

Inte ens lite i smyg




Fri vers av hymerito
Läst 787 gånger
Publicerad 2007-07-11 00:21



Bookmark and Share


    Noyle
Gör inte det!
Gillar! <3
2007-08-03

    inmeddiginålsögatkamel
puss sommarbarn<3
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

hymerito