Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenmuren...



Det finns en mur
en stor stenmur
jag bultar mitt huvud emot den ibland

inombords...

det flödar tankar runt och över den,
oidentifierbara lyckovirvlar...
och en-och-annan dröm

alltid samma sak

muren är stilla, evig
den fanns där när jag var ung... yngre
står lika fast idag

min stenmur

jag bär den med mig

målad med torkat blod och hjärnsubstans

det är mitt livs historia

min framtida gravplats

inuti mig själv

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 01:16



Bookmark and Share


    Nattviol
murar är solida
något att räkna med
(om man inte tänker
Pink Floyd..)
att gömma sig bakom
att skylla på...
den står där den
står tills
nån river ner
den
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen