Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resans gång i livet


 

Åter på Tysk mark

känner att allt sluts omkring

Tiden för allvaret närmar sig

fortare nu

 

Lögn vore det

om jag sa att jag bara såg fram

emot det

Det är stort

det är omvälvande

Skrämmande på sitt sätt

 

Att lämna allt jag vet

allt jag känner

 

Inga tvivel finns dock

Jag vet att det här är rätt

Det är mitt öde

och det kommer att bli bra

när allt fallit på plats

 

Men skrämmande är det likafullt

precis som allt nytt

 

Resan har nu börjat..... 




Fri vers av nettizen
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-11 08:42



Bookmark and Share


  issac.a.m
Resan har nu börjat..... lycka till vännen
2007-07-11

  Nikolai Jungsin VIP
Vi följer dig på resan och du är i trygga händer.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen