Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man säger ju att allting har sin tid. En dag är min tid slut.


Allt har sin tid

Allt har sin tid
säger vi utan att
tänka så mycket på

innebörden i de orden
I bibeln kan vi läsa om just
det att det finns tider för allt

När så tiden har runnit ifrån oss
Då är tiden för att dö och har man
suttit hos någon som just ska dö så

har man en erfarenhet med sig som man
aldrig någonsin kommer att kunna glömma
Mina allra närmaste människor dog inför mig

Idag finns det ingen som är mig så nära så att jag
kan räkna med att min sista stund i livet inte blir ensam
Jag får rusta mig så gott det går och bygga upp förtröstan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-11 09:21



Bookmark and Share


    Bögen
Du skriver naket och ärligt om svår och känslig fråga.
Det berör!
2007-07-11

  ospray
Ja man får ha förtröstan för
ingen av oss vet något om morgondagen.

Sorgligt men fint skrivet av dig
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP