Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor dog nyss och minnen sköljer över mig.


En mors öga

Hej lilla mamma
- åh är det DU
En omfamning
räckte för att
se hur det blänkte
i dina ögon

Ett litet hej lilla mamma
En omfamning
och din värld
öppnades
av mitt besök
Och min värld
lyste
av din glädje

Just nu glittrar
ingens öga
av blott
min ankomst
men jag minns
Mamma jag
minns.........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 09:54



Bookmark and Share


  ospray
När jag läser det här
så tänker jag att alla de som har
sina mammor kvar talar om hur mycket
dom älskar dom innan det är för sent.
Vackert skrivet av dig som vanligt
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP