Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är min hjälte på fler sätt än ett.......


Nattbeskydd

 

 

I nattens mörker

Håll mig hårt

Skydda mig mot

nattens maror

 

När dagen gryr

vakna med mig

Tillsammans kan vi

väja för livets snaror

 

I skymningens tid

Slut mig åter i din famn

Tryggheten där

stångar undan alla faror

 

~Du och jag mot resten av världen~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-11 11:12



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord, väl fångat om din egen beskyddare i kärleken, grattis till er båda!
2007-07-13

  * Ammi *
får passa på att lyckönska dig, och hoppas allt blir som du/ni vill ha det ..
kärleksfyllda ord till en stor kärlek .. vackert!
2007-07-12

  Nikolai Jungsin VIP
inte mot världen väl.. utan ut i världen? :)
nynnar på peter lemarc .. det var du o jag mot världen..
härligt med en trygghet..
2007-07-11

    Lindizz
Åh vilken toppen fin text, det vilar trygghet och kärlek i detta, precis så som det ska vara i ett förhållande...Kram på dig.
2007-07-11

    sunnanvind
I mitt tycke bland det finaste du skrivit! Superbra! Bokmärker o applåderar vilt! Puss på er då!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen