Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till O men alltför sent

visst möttes vi
av en slump
på stan ibland

och vi sa (som man alltid säger)
att vi borde
borde ses
oftare

kanske en middag
eller en fika (ja du vet bara så där)

men sånt blir
aldrig av

och du
hängde dig

så nu kan vi
inte ens
av en slump
mötas
på stan ibland

men jag tänker lika ofta
och lika sällan
på dig med saknad

var gång bussen
passerar
nära där du bodde
där du hängde
dig

tänker jag att vi
borde
fika
en dag




Fri vers av Tass
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-07-11 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass