Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fritidsbadet

fönster gör en
osynlig

du ser ut
och glömmer
att jag
kan se
in

se männen utmana
varandra med
trampoliner
och höga hopp

medan kvinnorna
socialt kompetent
applåderar




Fri vers av Tass
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-07-11 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass