Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prassel


Jag prasslar, min älskade.
Tänk, att det kunde gå så långt.
Jag skänker bort min underdel,
fast jag ville behålla den för mig själv,
och detta gör jag endast
för att du ser så begärligt på den.
Det är verkligen beklagligt att
frallor bara har EN underdel.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-11 19:38



Bookmark and Share


    Ronja Helt
Bra text!
2007-07-12

    Tezz
där fick du mig.... ett helt annat slut än väntat! Bra skrivet!
2007-07-11

  danshäxan
Hej!
En underfundig, intelligent och skitrolig text.
Din stil här är tydlig och ren. Bra rytm i allt och bra ordval.
Se mina kommentarer inom parentes. / danshäxan


Prassel


Jag prasslar, min älskade. (tungt och allvarligt- väntar på resten)
Tänk, att det kunde gå så långt. (håller mig på tå)
Jag skänker bort min underdel, (ja där kom den. bra formulerat)
fast jag ville behålla den för mig själv, (bra uppföljning)
och detta gör jag endast
för att du ser så begärligt på den. (hit är det verkligen allvar! :-)
Det är verkligen beklagligt att
frallor bara har EN underdel. (och en magnifik avslutning)
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP