Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livskraft




bejakande livskraft

hur sällsamt vackert

du färgar min själ

spegla ärligheten i mitt sinne

öppna upp mitt inre


för när du talar

tystnar allt omkring mig


så tänker jag på dig




Fri vers av Elin Sundström
Läst 574 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-01 09:03



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vackert finstämd
så självklar i sin lyrik
2007-09-18

  Skosnöret
Väldigt vackert och upplagt snyggt. Som en maträtt som placerats ut till inbjudande eller ett vin som rymmer många hemligheter i sin smak. Vackert Elin!
2007-09-15

  Håkan Tendell
Väldigt vacker dikt!
Skön att läsa.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström