Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sociala varelser sägs vi vara och utvecklas av varandra. Ibland finns inte \"varandra\".


Ensamhet



Dölja sig

för

världen

låter

som

en vilsam

refräng

att sjunga

när det

inte längre

finns en

medmänniska

som gör

mig

synlig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP