Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att relationer förändras. Ibland förstår man inte varför.


Undran



En dag är inget sig
längre likt

Jag förstår inte
du är inte längre

du
och vänskap

för dig ser
kanske inte ut

som för mig
och då du inget

säger
säger inte jag

heller något
och i vår

vänskap hade
vi inget avtal




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-07-12 08:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så skickligt har du med enkelheten som verktyg sagt så mycket
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP