Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om min mans hjärtoperation.


Med hjärtat i handen


Den väntade
telefonsignalen

skär mig
i stycken

och doktor Pia
meddelar

Nu är det klart
Vi syr ihop

Åhhh sa jag
och kände mig

som gelé
vid tanken på

att hon har
hållit i ditt

hjärta
och i tårefloden

säger jag
Han hade väl

ett ovanligt
vackert hjärta

Underbara doktor Pia säger
Ja det hade han




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 09:03



Bookmark and Share


  Kajoo
verkligen jätte bra skrivet. den blir bokmärkt
2007-10-07

  Lena K Nilsson VIP
Berörande och fint skrivet.
2007-07-12

    Sara Anteskog
Å, en tår trillar på min kind. Så vackert och gripande skrivet.
Bokmärker. Bravo Tack för att du berör
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP