Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som de sociala varelser vi är.....


DU + JAG = VI

Du är

Jag är

DU + JAG = VI

och

du är
den andre
i min värld

jag är
den andre
i din värld

ändå
är helheten
mer än
summan
av dess delar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-12 11:55



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Vacker stof.
\"Du är den andre i min värld. Jag är den andra i din värld.\"
vackert romantisk kärleksstrof.
Ligger bra i munnen.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP