Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man lär sig varje dag. Uppskattning förändras hela tiden.....och bilden av sitt ursprung likaså.


Det fanns en tid mamma

Det fanns
en tid mamma
då jag tyckte
det var svårt
att du inte var exakt
som andra mammor
i kvarteret vårt

Du ville
inte vara
precis som andra
Du sa att
man ska
respektera
varandra

Det fanns
en tid mamma
då annorlunda
inte skulle finnas
jag blundar inte
längre för
annorlundaskammen

Det fanns
en tid mamma
då jag inte förmådde
uppskatta dig som du var

Det fanns
en tid mamma
för länge sedan
var tiden sådan

Förlåt mamma
förlåt......












Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 19:08



Bookmark and Share


    sunnanvind
Med gråten i halsen läser jag, fortare för att inte tårarna ska fylla mina ögon så helt att jag inte ser...Jag är djupt tagen!!!Tack!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP