Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt.


Ögonblick

Jag ligger här på ett kallt golv av smutsig sten
Inte en viskning, ingenting
Det enda jag kan höra är att mitt hjärta fortfarande slår
likt dina nävar mot min dörr
och mina andetag

En hårman ligger likt en solfjäder kring mitt huvud
och smärtan jag känner i mina handleder börjar avta
Nu kan jag höra dig skrika
och jag kan se dig framför mig,
lika klart som det grå taket
som lutar sig hotfullt över mig

Det ligger något vått och varmt på golvet runt om mig
och det svartnar för min blick
Jag hör din röst, så långt borta
men jag vet att du snart kommer att hitta mig

För det spelar ingen roll att jag har låst dörren för dig
Du hittar alltid nya vägar in
in i mig

Sedan..
Det är det djupa andetaget innan man dyker i
och bristen på luft som får mina ögon att tåras
För ett ögonblick står du lutad över mig
Dina kalla fingrar rör vid min panna
men bara för en sekund
Sedan rinner livet ur mig
som en skugga mellan två förlorade själar




Fri vers av Bernhardina
Läst 918 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-12 16:56



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
mycket bra :)
2010-02-16

  oneblood
Duktigt!
2009-09-03

  Just Emotions
wow.. snyggt!!
2007-12-02

  Just Emotions
wow.. snyggt!!
2007-12-02

  Beatrice J Lindéh
Den här var väldigt stark, väldigt målande.
Suveränt skrivet!
2007-07-12

  jerker
De här e bra applåd från mig
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen