Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skådespelet fortsätter ovan oss


Cirrus Cirkus

Cirkus av slöjmoln

skira askgrå varelser i karavan
över regntung himmel och
solens eld i strimmor

Långsamt framåtgående över himlavalvet
daggvalar
hästlejon
askimuer

En svag bris av toner

Ett piskrapp från andarna viner

ökar samlingens vandring




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 19:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
I den här dikten förnimmer jag starkt vår förgängliga vandrarposition på jorden, som en spegling av de vandrande molnen, vår litenhet i universum och alltets storhet - som vi dock är del av.
2007-07-13

  Rachel Roth
tycker mycket om denna...
kul titel dessutom..fyndigt
ja, detta slutar jag inte
att förtjusas av, år efter år
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson