Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jajaja...jag vet.... jag är en mes....


Fobi


 

Hur kan det komma sig...

 

Att man kan bryta armen

utan att säga aj en gång

 

Eller föda barn  utan bedövning

flera gånger om

 

Ramla av en häst och få hjärnskakning

och nackskada

och ändå fullfölja ridturen 

 

Att man kan hosta av ett revben

och pina sig igenom eländet

utan värktabletter  och utan att klaga

 

Men att man får stora skälvan

bara tandläkaren kommer på tal???? 




Fri vers av nettizen
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 19:53



Bookmark and Share


  hellen
;) ja det där, det där är ju helt otroligt;) å jösses vad du prickade rätt;) bra skrivet/hellen
2007-07-12

  Nikolai Jungsin VIP
Det är något hemligt.. medicinalstyrelsen har hemlighets-stämplat orsaken.. kanske är det något de lagt i vår mat?
2007-07-12

  Ronny Berk
nog så riktigt... men lite fult att påminna... kanske någon läsare har tid bokad till morgondagen...allt väl till dej förhoppas jag...
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen