Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anorexia är en vidrig sjukdom. Tala om vad ni ser!


Om spöken, änglar och demoner

 

där går ni

 

som spöken

i dessa vita korridorer

 

man ser ännu

era ängladrag

 

någonstans därinne

 

men där lurar också

demonerna

 

de starka

vidriga

som säger åt er

att passa på

att luras

 

de som tagit glädjen

från era ögon

och era liv

 

allt för att få er

att försvinna

att tyna bort

 

kanske bli änglar på riktigt

 

är det det ni vill?

 

Stanna här

Stanna här

Vi slåss tillsammans




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 20:45



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
De tre sista raderna berörde mig speciellt djupt.
Vackert att du ställer upp vid deras sida.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala