Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullefjullan


Det är märkligt
hur den morgontove-gen
som gör mitt hår till ett påskris

ger dig en skimrande aura




Fri vers av carimba
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-03-27 22:05



Bookmark and Share


    Lisa Johansson
Väldigt fint namn på en dikt!!annars var dikten underbar!!
2005-03-28

  stella
Jaa,det är märkligt hur saker kan va mycket snyggare på andra!Snygg sak!
2005-03-28

    Jnåt
Fina gener under tovan också...
2005-03-28

  Hans w-art Westlund VIP
jag är säker på att du också skimrar :) men nu till lite seriös kritik. den här gullig.
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

carimba