Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sagan får prinsessor gåvor av féerna.


Sagofén kan vara en mor


att alla
varelser har
samma värde

att hylla
det enkla i
förnöjsamhet

att aldrig
glömma att
glädje finns

att ge
är mer
än att få

att ordet
är
viktigt

gavs mig av den goda fén

som enligt
avtalsreglerna
måste ge
en sak
från onda
féers värld

då gav hon mig sorgen

men smög
till mig
rätten att
alltid följa
mitt hjärta





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-07-13 08:24



Bookmark and Share


  ospray
vackert skrivet
och att följa sitt hjärta ja det ska man nog
försöka göra så gott det nu går
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP