Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen känner de flesta igen sig......


Mötet

Medan

jag drunknar

i dina

havsblå

ögon

steppar

mitt hjärta

i en ny

yster

dans

som övergår

i följsam

tillitsfull

omfamning

och

mellan oss

finns inte

tiden..........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-07-13 08:17



Bookmark and Share


  ospray
Ja sådär kan det ju vara ibland
som om tiden inte fanns...när
allt annat känns viktigare än just tid
Fint skrivet
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP