Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evil comes

från min balkong
ser jag när
himlakroppar och planeter
krockar

det bildas liv
som sedan blir ondska

varje gång det sker
ser jag allt
med ögon fulla av spänning

jag behöver inte titta åt sidan
för att veta att
min skugga står där
och gråter
för all ondska



det regnar när
tårar faller




Fri vers av Morbide
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 12:15



Bookmark and Share


  Mackan
underbar dikt

funderar ibland på om ondskan verkligen existerar
även om jag kännt dess förgiftade andedräkt många gånger

kanske är det inte ondska
utan ett symptom på vår existens och vår natur
någon slags sjukdom som uppstår p g a olika skeenden
och därmed menar jag att människor inte är onda utan sjuka
2007-07-22

    inmeddiginålsögatkamel
Det första stycket:
\"från min balkong
ser jag när
himlakroppar och planeter
krockar\"
Det var underbart<3
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Morbide