Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter alla skabrösa porrnoveller - lite sockersött fredags gulligull


Drömprinsar & prinsessor - limerick


En flicka vars namn är Törnrosa
till skolan är trött på att strosa
Så år efter år
på klockan hon slår
och mumlar: "Jag måste få snooza"!




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-13 13:34



Bookmark and Share


    cajsa88
Den är jättebra!
Rolig ideé:)
2007-08-22

  ospray
hi hi lika fyndig o träffsäker som vanligt
2007-07-14

  noname_realmind
Snozza mera...
:-))) Underbart!!
2007-07-13

  Madjori
Som vanligt så är du en mästare på den här typen limerickar..Ger dig med glädje en stående ovation....
2007-07-13

  Bodil Sandberg VIP
En flicka vars namn var Törnrosa
låg sömnig i sängen och snooza
prinsen smög fram
sa min sköna madam
säg vill ni ta av eran trosa...ja det blev lite porrigt här iallafall...hehe
2007-07-13

    C3H5(NO3)3
jah... men varför ville hon snooza ..då? va! va! VA!?
2007-07-13

  wayward - taiga
Kul denna!:D

Jag hade en väckarklocka som reagerade på ljud, med den kunde man snooza genom att bara gapa: \"Håll Käft!\"

En kär vän genom min gymnasieperiod!

Thanx for reminding me..
2007-07-13

  Maud Li
Kunde vara en yngre version av mig!

En morgontrött gumma i Täby
hann aldrig sin överkropp klä ty
trots all världens alarm
sov hon sött på sin arm
grannar grinade illa av avsky
2007-07-13

  Paulina LH VIP
Mitt i prick.
Väldigt bra!
:)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP