Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anbefallet ljus klädsel dvs fritt val......


Begravningsfölje

Efter veckors
gråregnmulna
dagar
lyser solen
upp klockstapelns
tupp
Gästerna är stiliga
i blandad
klädsel
Akten är vacker
Kyrkoherden
av ovanligt
trivsamt slag

......det börjar bra

Händels largo ekar
Orgelmästarens
flinka fingrar
träffar rätt
i ton och rytm

......så vackert

Kyrkan
okonstlad
vackert nybyggd
efter att den gamla
brann ner

......stämning till tårar

Avsked vid kistan

Jag hör min röst
eka i en kyrka
för första gången
och läser
min dikt

Minnesstund
Kusiner möts
efter 60 år
Som ett hav
Mitt nätverkshav

Unga
Gamla
Släkt
Vänner
Alla hedrar
min mor

.......och värmer
mitt hjärta





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-07-13 19:16



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Min fru Elaine sade i din situation:
Trots min ålder är jag
en liten tös
som otroligt nog
är föräldralös.

Livsljusets begränsade låga
fördunklar vår fattningsförmåga.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP