Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slog mig hur fort man kan bli \"ingen\", när man inte längre är medlem i \"klubben\".


Ingen


Märkligt att

jag

inget

såg


när

jag

försvann


för

omvärlden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 20:53



Bookmark and Share


  stella
Ja tyvärr...bra upplägg!
2007-07-13

    Miranda_singer
Fina ord bara sådär som kan bli en dikt!
:)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP