Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta nya vägar......


Byta fokus


Så har

då den

tiden kommit

.....................

Det som

har varit

finns inte

.....................

Nya vägar

kräver

andra glasögon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP