Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkt


Läste glädje i ditt ansikte varje morgon
och somnade in med dig samma dag

Mina drömmar börjar och stannar hos dig




Övriga genrer av Lany
Läst 866 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-13 21:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Samklang i en ton!
2010-04-24

  Jer
Känns somrig, som när semestern
börjar få effekt. :o)
2007-07-21

  Manal
länge sedan jag läste något så vackert.. tack
2007-07-19

  Albert
hmmm, hmmm... så fint... hmmm...
2007-07-14

  vissla
kan beskriva kärlekens väsen när den är som ljuvligast att leva med och även beskriva sorg, om man läser att det första stycket faktiskt är imperfekt och det sista nutid....
2007-07-14

  "Silver" VIP
Tvåsamhet, kärlek, hängivenhet - fint beskriven.
2007-07-14

    ej medlem längre
det här öppnar för fler
rum. gör lätt texten min egen.
väldigt vacker
2007-07-13

  Agnes
Andas lugnare nu... som om du ingjutit löften, ett för varje ord.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany