Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

alla ni som törs
alla som törs

att ni bara vågar
att ni

Tack
alla ni som törs
som törs

att ni bara vågar
bara (?) vågar

Ni ger min själ värde
ni ger mig själ
ni ger mig
ni ger alla
ger alla er
och mig

Tack!




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-07-13 21:33



Bookmark and Share


  Tina-sol VIP
tankevrickare, ordkickare, hjärteklickare. Snyggt
2007-07-13

  coffe
du är värdefull
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg