Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottmålningar


de bad honom att inte skrika
inte gråta, inte se nedåt

som ett skruvstäd
drogs nålen in genom höftkammen

mot de kalla sänglisterna
slant naglar i svett

klockan var fyra på eftermiddagen
utanför lekte barn i en park

det fanns någonting
någonting i just det ögonblicket
som växte fast inuti honom

först tjugofem år senare
naken i en okänd mans lägenhet
såg han vad som liknade

ett abstrakt mönster av en dovhjort




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 813 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-13 22:51



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
makabert och vackert välskrivet!

\"som ett skruvstäd
drogs nålen in genom höftkammen\"

du vet hur man skriver..
2007-07-27

  Emilia Berg
Mycket bra, får kalla kårar.
2007-07-21

  Bodil Sandberg
Den här är bra..mycket bra!!!Säkerligen gör varje läsare egna resor i dessa smärtans och vanmaktens ORD...och för mig går resan till det Helvete där ingen skulle behöva vara!!!!
2007-07-14

  vissla
Det känns som om utsattheten får en så dramatisk beskrivning här att den sätter sig på en grottmålning genom alla tider.
2007-07-14

  wayward - taiga
en sån här Daniel_78 som man verlkigen gillar!
2007-07-14

  himlens hemlighet VIP
förhistoriska vindilar isar blodet...den är väldigt vacker...fast den gör ont...du e bra du :)
2007-07-14

  ospray
Man får nån slags bild
när man läser vet inte riktigt vad
det är bra jättebra...men jag måste
nog läsa några fler gånger tror jag
2007-07-14

  © anakreon VIP
En spänning jag ej kan förklara.
Jag läser och gillar, bara!
Carl-Erik
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP