Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kanske inte behöver ord......


Mellan raderna

Så dum
jag är.....

varför
trodde jag

att vi
skulle
prata



Så dum
jag är.....

din
tystnad
har
redan talat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP