Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till det får man nog vara två, men......


Känna lycka


Lycka
HAR
funnits här

Dvs
förmåga finns

Idag
KAN
förnöjsamhet

för en stund
ersätta
l y c k a n

för en stund
ersätta
l y c k a n

enbart
för en
stund




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-07-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP