Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig hållplats

 

 

Tillbaka igen

 

Kan inte kalla det hemma

Inte längre.. 

 

Tillfällig hållplats i livet

är nog en bättre beskrivning

 

För hemma är där hjärtat är

 

Och jag lämnade hjärtat

där det hör hemma

 

Hos Dig 




Fri vers av nettizen
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-13 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt att det känns så!*L*
2007-07-14

  Ronny Berk
en väl funnen beskrivning av förflyttningen... till kärlekens hemort... men med återblickar..
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen