Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man säger att pennan kan vara ett vapen.


Ett vapen

Din penna

är ett

vapen

sa man

till författaren

Och

läsaren?

Och

utan

läsaren?




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-07-14 00:15



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Du har helt rätt!
Utan läsaren blir pennan ett vapen
som saknar mål, och vem har bruk för
ett sådant?!
Applåd!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP