Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livschanser

 

 

Stanna för en stund

Njut rosens doft

 

Ta din älskade i handen

skriv söta kärleksbrev i sanden

Kasta lyckotärningen

tveka inte

Lita till din inre röst

den kommer leda dig rätt

 

Stanna för en stund

Lyssna till fågelns sång

Känn fladdret från fjärilsvinge

mot din kind 

Lev

var fri

 

Livet går inte i repris

Så ta chansen

var inte rädd för att falla

 

För i det långa loppet

 

Den som vågar

är den som vinner

 

~and the winner takes it all~




Fri vers av nettizen
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-14 01:23



Bookmark and Share


  Thommy
Så sant det du skriver, det gäller att passa på när tid finns.
2007-07-24

  Lilla My* VIP
Sött o mjukt skriver du om att inte aldrig ge upp...Ta chansen när den kommer**Fiint:)***
2007-07-14

  Lejonhjärtas poesi
Sagolikt vackert!
2007-07-14

    Lindizz
mycket bra skrivet vännen, bokmärker..
2007-07-14

  Nikolai Jungsin VIP
Vågorna vinner gång på gång..
wunderbar ;)
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen