Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man missar saker ibland.


Upphittat

I
efterhand
blev
vänners
omtankar
synliga
när
mitt
synfält
missade
dem
återfanns
de
i
hjärtat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP